Avís legal

Condicions generals d'ús

Vilalta Guitart, S.L. l'informa que l'accés i ús de la pàgina web https://www.vilaltaguitart.com i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa (d'ara endavant, conjuntament denominats com el Web), així com els productes o serveis que a través d'ell es puguin obtenir, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests productes o serveis pugui precisar de l'acceptació d’unes Condicions Generals addicionals.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Web, ja que qualsevol ús que faci d'aquest o dels serveis que s'hi inclouen implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

El Web té per objecte promocionar les activitats industrials pròpies de Vilalta Guitart, S.L., de manera que la informació continguda en ell, excepte manifestació en contra, ho és només a aquests efectes informatius o, si s'escau, una mera invitació a contractar i de cap manera constitueix una oferta vinculant. Tots els serveis continguts al Web són comercialitzats o prestats per Vilalta Guitart, S.L. de conformitat amb la normativa vigent.

Vilalta Guitart, S.L. es reserva el dret a realitzar canvis al Web sense previ avís, per tal d'actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts del Web o del seu disseny. Els continguts del Web s'actualitzen periòdicament. A causa que l'actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació continguda en el Web.

Les condicions i termes que es recullen en aquest avís poden variar, per la qual cosa el convidem a revisar aquests termes quan visiti de nou el Web.

Publicitat

Al Portal s'inserirà aquella publicitat de Vilalta Guitart, S.L. o de terceres empreses anunciants que considerem pugui ser del seu interès.

Sense perjudici del que estableix la Política de Privacitat, Vilalta Guitart, S.L. es compromet a no facilitar informació seva als anunciants, llevat dades estadístiques anònimes sobre la utilització del Web, amb la finalitat que es pugui millorar el servei i oferir productes d'acord amb les expectatives dels Usuaris.

No obstant això, Vilalta Guitart, S.L. l'informa que els anunciants i proveïdors, per mitjà de cookies, poden tenir la possibilitat d'obtenir informació sobre vostè, els usos que fa dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Per no tenir vinculació amb els usos que d'aquesta informació pugui realitzar qualsevol tercer, Vilalta Guitart, S.L. no es fa responsable de les conseqüències que puguin derivar d'aquests usos, ni de la recollida d'aquesta informació. Aquest Web s'adeqüés la informació gestionada i la finalitat de la mateixa al que estableix l'article 22 de la LSSI 24/2002, de conformitat amb el RD RDL 13/2012.

Privacitat

Vilalta Guitart, S.L. compleix amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa de desenvolupament, així com amb qualsevol altra normativa vigent en la matèria, i manté una política de privacitat sobre les dades personals, en què es descriu, principalment, l'ús que Vilalta Guitart, S.L. fa de les dades de caràcter personal, s'informa a l'Usuari detalladament de les circumstàncies essencials d'aquest ús i de les mesures de seguretat que s'apliquen a les seves dades de caràcter personal per evitar que tercers no autoritzats puguin accedir a ells.

Seguretat

Vilalta Guitart, S.L. manté en el seu Web tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades i la informació que Vostè pugui facilitar a Vilalta Guitart, S.L. a través del mateix, sense perjudici que les mesures de seguretat a Internet no siguin inexpugnables.

Responsabilitats de l'Usuari

L'Usuari es compromet a utilitzar els serveis del Web d'acord amb els termes expressats en aquest avís legal i la mera utilització dels mateixos implicarà l'acceptació d'aquest.

L'Usuari que actuï contra la imatge, bon nom o la reputació de Vilalta Guitart, S.L., així com qui utilitzi il·lícita o fraudulentament els dissenys, logotips o continguts del Web, serà responsable davant Vilalta Guitart, S.L. de la seva actuació.

Responsabilitats de Vilalta Guitart, S.L.

Ús incorrecte del Web
Vilalta Guitart, S.L. ha creat el Web per facilitar l'accés als seus serveis, però no pot controlar la utilització del mateix de manera diferent a la prevista en aquest avís legal, per tant, l'accés al Web i l'ús correcte de la informació continguda en aquest són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no sent responsable Vilalta Guitart, S.L. per l'ús incorrecte, il·lícit o negligent que del mateix pogués fer l'Usuari.

Utilització dels continguts
Vilalta Guitart, S.L. facilita tots els continguts del seu Web de bona fe i farà tots els esforços perquè els mateixos estiguin permanentment actualitzats i vigents; però, Vilalta Guitart, S.L. no pot assumir cap responsabilitat respecte a l'ús o accés que realitzin els usuaris fora de l'àmbit al qual s'adreça el Web, ni de les conseqüències que pugui generar l'aplicació pràctica de les opinions, recomanacions o estudis a que es pugui accedir a través del Web, la responsabilitat final recaurà sempre sobre l'Usuari. Així mateix, Vilalta Guitart, S.L. no podrà controlar els continguts que no hagin estat elaborats per ella o per tercers complint el seu encàrrec i, per tant, no respondrà en cap cas dels danys que poguessin causar per aquests continguts de tercers.

Publicitat
Vilalta Guitart, S.L. inclourà al Web publicitat pròpia o de tercers per oferir productes o serveis que entengui que poden ser del seu interès. No obstant això, Vilalta Guitart, S.L. no pot controlar l'aparença d'aquesta publicitat, ni la qualitat i adequació d'aquests productes o serveis i, en conseqüència, Vilalta Guitart, S.L. no respondrà de cap dany que es pogués generar a l'usuari per aquestes causes.

Virus
Vilalta Guitart, S.L. es compromet a aplicar totes les mesures necessàries per intentar garantir a l'Usuari l'absència de virus, worms, cavalls de Troia i elements similars en el seu Web. Tanmateix, aquestes mesures no són infal·libles i, per això, Vilalta Guitart, S.L. no pot assegurar totalment l'absència d'aquests elements nocius. En conseqüència, Vilalta Guitart, S.L. no serà responsable dels danys que aquests puguin produir als usuaris.

Dret de propietat intel·lectual i de propietat industrial

Tant el disseny del Web i els seus codis font, com els logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a Vilalta Guitart, S.L. o entitats col·laboradores i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització per escrit de Vilalta Guitart, S.L.

Els continguts del Web estan igualment protegits per drets de propietat intel·lectual de Vilalta Guitart, S.L. o de tercers. L'ús dels continguts elaborats per Vilalta Guitart, S.L. únicament serà permès en l'àmbit d'una relació contractual amb la mateixa o amb aquestes entitats.

Vilalta Guitart, S.L. declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, per això, si considera que aquest lloc pogués estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb Vilalta Guitart, S.L. a l'adreça de correu electrònic: info@vilaltaguitart.com

Llei aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els productes o serveis del present espai web, serà la llei espanyola.

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir en ocasió de la visita del web o de l'ús i adquisició dels productes o serveis que s'hi puguin oferir, Vilalta Guitart, S.L. i l'Usuari acorden sotmetre als jutges i tribunals de Barcelona, amb expressa renúncia al seu propi fur.

Si necessites ampliar aquesta informació, no dubtis en contactar amb nosaltres.

  • Titular: Vilalta Guitart, S.L.
  • Adreça: Camí de la Serradora, sn. 08635 Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
  • Contacte:info@vilaltaguitart.com o 937 741 648
  • Dades Registrals: Registre Mercantil de la localitat de Barcelona, en el tom 9.397, foli 83, llibre 372, secció 3ª, foli 150, full número 7.116, incripció 1ª.
  • C.I.F.: B-58513466
  • Serveis: Vilalta Guitart, S.L. som una empresa familiar dedicada a la venda a l'engròs de maquinària i eines per a la construcció.

Demaneu-nos un pressupost o truqueu al: 937 741 648

Tant aviat com puguem ens posarem en contacte amb vosaltres.